FLORA EMA

Vodenje

Že od nekdaj sem si želela poleg pevke postati tudi voditeljica in to se mi je začelo uresničevati leta 2021, ko sem se zaposlila kot voditeljica na Radiu 1. Mojo strast do vodenja je opazila tudi uredniška direktorica založniške hiše Adria Media Ljubljana in me povabila k vodenju ter ustvarjanju druge sezone Cosmo podcasta revije Cosmopolitan. Kmalu zatem je sledilo vodenje vedno večjih dogodkov tako v slovenščini, kot tudi v angleščini. Še posebej pa mi je v užitek, ko lahko ustvarim kreativni koncept dogodka ter ga poleg vodenja začinim tudi z glasbenim nastopom.

"You nailed it, absolutely you nailed it, and BIG THANKS for that I’ve heard comments in the audience how professionally you performed and that the show was something really special! Outfit, singing, playing and acting – all was simply awesome Thank you so much for taking part in our event, you definitely added value to it."

Ana Gligorijević CEO at Docentric and DynamicsMinds

"Floro Emo priporočamo vsakemu, ki si želi svoj dogodek dvigniti na višjo raven. Njena dobra energija, humor, iznajdljivost in sposobnost vodenja v večih jezikih so lastnosti, ki jih redko najdemo v eni osebi. Tekoč pristop k prevajanju med jezikoma je omogočil, da so se vsi udeleženci počutili vključene in razumljene, kar je nedvomno prispevalo k prijetni atmosferi dogodka. Prepričan sem, da bo vsak dogodek s Floro Emo na čelu, nepozaben."

Alen Damjanovic XO Studio (direktor)

"S Floro smo sodelovali na večih projektih in pri vseh bili več kot zadovoljni. Njena pozitivna energija in profesionalnost sta pripomogla k temu, da so bili vsi projekti izpeljani vrhunsko."

Anže Marčun Direktor trženja in e-trgovine

Galerija

Scroll to Top